Difference between revisions of "2021 July"

From EOVSA Wiki
Jump to: navigation, search
(July 02)
(July 02)
Line 4: Line 4:
 
'''15:55 UT''' Last night we rebooted a number of computers and the correlator in an effort to clean up some persistent glitches I was seeing in the data.  That means we have to reset the delays, which I did this morning.  The reference calibrator and solar scans are no good due to incorrect delays.  As of now I have them all reset properly except for Ant 12, which for some reason did not provide a good delay measurement.  I will try again now, based on a 3C84 calibration from a few minutes ago.
 
'''15:55 UT''' Last night we rebooted a number of computers and the correlator in an effort to clean up some persistent glitches I was seeing in the data.  That means we have to reset the delays, which I did this morning.  The reference calibrator and solar scans are no good due to incorrect delays.  As of now I have them all reset properly except for Ant 12, which for some reason did not provide a good delay measurement.  I will try again now, based on a 3C84 calibration from a few minutes ago.
  
```18:15 UT''' I was distracted by a meeting, but have now updated Ant 12 delay successfully.  It was 10 ns off, previously, but looks good now.  I may make one more tweak of all of the delays this evening, to correct a few 0.1 ns or so remaining delays.
+
'''18:15 UT''' I was distracted by a meeting, but have now updated Ant 12 delay successfully.  It was 10 ns off, previously, but looks good now.  I may make one more tweak of all of the delays this evening, to correct a few 0.1 ns or so remaining delays.

Revision as of 18:18, 2 July 2021

Back to Observing Log

July 02

15:55 UT Last night we rebooted a number of computers and the correlator in an effort to clean up some persistent glitches I was seeing in the data. That means we have to reset the delays, which I did this morning. The reference calibrator and solar scans are no good due to incorrect delays. As of now I have them all reset properly except for Ant 12, which for some reason did not provide a good delay measurement. I will try again now, based on a 3C84 calibration from a few minutes ago.

18:15 UT I was distracted by a meeting, but have now updated Ant 12 delay successfully. It was 10 ns off, previously, but looks good now. I may make one more tweak of all of the delays this evening, to correct a few 0.1 ns or so remaining delays.